| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
SYL MODERATOR

Data inscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 356 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 28/05/2008 16:01 Titlul subiectului: |
|
|
| Cum cobori un emo dintr-un copac? tai sfoara |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 29/05/2008 19:22 Titlul subiectului: |
|
|
| Robotul telefonic la spitalul de psihiatrie: Daca suferi de tulburare obsesivo-compulsiva apasa repetat tasta 1. Daca esti co-dependent , roaga pe cineva sa apese tasta 2. Daca ai personalitati multiple apasa 3, 4, 5 si 6. Daca esti paranoic, nu e trebuință sa apesi vreo tasta. Deja stim cine esti; ramai pe fir, sa iti detectam telefonul. Daca esti schizofrenic, asculta cu atentie, si o voce iti va spune ce tasta sa apesi. Daca esti deprimat, nu conteaza ce tasta apesi. Oricum nu iti va raspunde nimeni. Daca suferi de halucinatii, fii prudent ca obiectul acela pe care il tii la ureche este viu si o sa te muste de ureche. |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 03/06/2008 22:12 Titlul subiectului: |
|
|
| Merge unu cu nevasta sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic zice: - Uite cum arat, ca o scroafa ! El raspunde: - Si te-ai mai si murdarit pe deasupra !!! |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 04/06/2008 16:45 Titlul subiectului: |
|
|
| Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita vine proprietarul si il intreaba: - Ce faci mai ciobane pe pamantu meu? - Nu vezi? pasc oile... - Vezi ca esti obraznic, poate iti f*t una! La care ciobanul ii raspunde: - Poti sa le f*ti pe toate, eu doar le pazesc... |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 04/06/2008 16:46 Titlul subiectului: |
|
|
| Mamaaa, tata m-a batut de doua ori azi. Nu stiu ce a avut cu mine! - Pai, cum s-a intamplat, Bulisor? - Prima oara m-a batut cand i-am aratat carnetul de note si a doua oara cand i-am spus ca e a lui de cand era elev. |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 04/06/2008 16:47 Titlul subiectului: |
|
|
| O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii. Ea intra in clasa spunand: - Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare! Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula. Profesoara i se adreseaza: - Tu de ce crezi ca esti prost? - Nu sint prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra! |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 04/06/2008 22:28 Titlul subiectului: |
|
|
| Un betiv si o blonda se intalnesc pe strada. Betivul spune: - Proasto! Iar blonda spune: - Betivule! La care betivul zice: - Da, dar mie maine-mi trece! |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 04/06/2008 22:28 Titlul subiectului: |
|
|
| Un betiv isi suna nevasta si-i spune: -Draga mea, am o sedinta, raman sa dorm la ea! |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 11/06/2008 19:28 Titlul subiectului: |
|
|
| Un politist de la circulatie sta de pinda in fata unui local unde stie ca soferii consuma alcool. La un clipă dat iese un client rupt de beat, se clatina, cade de cateva ori, tinand in mana niste chei de masina. Incearca la cateva masini, dupa care se suie intr-una dintre ele si pleaca. Politistul pleaca in urmarirea lui zicand ca-l "va face pe ala" ocazie in care toti clientii parasesc localul plecand fiecare cu masina. Politistul il opreste pe soferul beat ii pune alcooltestul si ... stupoare acesta indica 0,00 mg/l intrebandu-se cum e posibil asa ceva, la care soferul ii zice: "astazi eu am fost momeala"................. |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 17/06/2008 15:05 Titlul subiectului: |
|
|
| Intra in bucatarie, da drumu la gaze, intoarce-te peste 30 de minute si aprinde un chibrit. Iti va aparea numele persoanei iubite pe tavan. |
|
| Sus |
|
 |
hector starting

Data inscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: 17/06/2008 16:20 Titlul subiectului: |
|
|
| ce faci fa? |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 24/06/2008 21:11 Titlul subiectului: |
|
|
| Pe vremuri Dracula se hranea cu fete virgine in 2008 a murit de foame! |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 29/06/2008 19:45 Titlul subiectului: |
|
|
| O baba viseaza intr-o seară ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca 35 de ani, pentru ca a fost credincioasa… A doua zi - baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting, liposuction, silicoane, vopsea blonda, etc... Ce mai, dupa doua zile cu banii de inmormantare era ca Pamela Anderson ! Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba: - Doamne, daca mi-ai mai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? -Nu te-am mai recunoscut! |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 29/06/2008 19:46 Titlul subiectului: |
|
|
| Un politist patrula pe plaja si la un ocazie dat vede un copil jucandu-se in nisip. Se apropie si il intreaba: - Ce faci aici? - Un politist, raspunde speriat copilu'. - Pai si din ce il faci? intreaba mirat politaiul. - Apa, nisip si cacat! Nervos politistul ii trage o corectie zdravana copilului. A doua zi, aceeasi plaja, acelasi organ, acelasi copil: - Ce faci aici? intreaba agentul. - Un pompier, raspunde copilul. - Si din ce il faci? - Din apa si nisip. - Cacat nu pui? - Pai nu, ca iese politist! |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 29/06/2008 19:46 Titlul subiectului: |
|
|
La extemporal:
-Sper Bula ca de data asta nu te mai priind copiind.
-Si eu sper. |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 30/06/2008 16:20 Titlul subiectului: |
|
|
-Cum se joaca copii din ziua de azi ascunselea ?
-Se pun toti pe invisible si unul incepe sa-i caute... |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 02/07/2008 16:34 Titlul subiectului: |
|
|
| Un angajat intra in biroul sefului, smulge cablul telefonic din perete, ii arunca hartiile pe jos, ii toarna cafeaua pe cap si da sa-l bata pina colegii din birou striga: "Opreste-te Ghita, noi am glumit, nu ai castigat la loto..." |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 04/07/2008 07:03 Titlul subiectului: |
|
|
| Stiti de ce barbatii insurati sunt grasi iar celibatarii sunt slabi? Un barbat celibatar spune: - Iarasi aceeasi mancare, mai bine ma duc la femei... Iar cel insurat spune: - Iarasi aceeasi femeie, mai bine ma duc sa mananc... |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 10/07/2008 13:30 Titlul subiectului: |
|
|
| Ce intelege un barbat prin a face treaba in casa? > > Sa-si ridice picioarele ca sa poti aspira. |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 20/07/2008 23:15 Titlul subiectului: |
|
|
| Sotul vina capsat acasa, urla, tranteste, se ia de nevasta: -Faa, oare toate femeile-s asa proaste, superficiale, lipsite de profunzime?! Nevasta face si ea spume: -Pai ce, ba, io-s proasta? ce-s, proasta ta??!! Sotul: -Da, ca asa sunteti toate! Nevasta: -Ba nu! Sotul: -Atunci zi-mi ceva profund...ceva care sa ma bucure si sa ma intristeze in acelasi timp! Nevasta, dupa ce se gandeste putin: -Bine ... o ai mai mare ca a lu' frate-tu! |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 06/08/2008 10:28 Titlul subiectului: |
|
|
| La colțul unei case rotunde se auzi o împușcătura de cuțit. Mortul căzu spânzurat. |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 22/08/2008 13:45 Titlul subiectului: |
|
|
| Alo? Nu va suparati, sunteti zero sapte patru patru trei unu unu cinci doi opt? - Da da da nu da nu nu da da nu. |
|
| Sus |
|
 |
hector starting

Data inscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: 01/09/2008 00:31 Titlul subiectului: |
|
|
| de ce scri asa rar? |
|
| Sus |
|
 |
STUDy Master of Puppets

Data inscrierii: 24/Feb/2007 Mesaje: 132 Localitate: Bucuresti-Oradea si retur
|
Trimis: 12/09/2008 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
| asa |
|
| Sus |
|
 |
STUDy Master of Puppets

|
Trimis: 27/09/2008 17:42 Titlul subiectului: |
|
|
diferenta intre tigan si fata mare?!!
tiganul tot tigan ramane |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 03/10/2008 14:20 Titlul subiectului: |
|
|
| Cand din 40 de oameni 2 se gindesc la sex si restul la mincare, e nunta; Cand din 40 de oameni toti se gindesc la mincare e parastas; Cand din 40 de oameni toti se gindesc la sex e team building.. |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 28/10/2008 19:13 Titlul subiectului: |
|
|
| O soparla si un urs koala stateau intr-un copac, fumau marijuana. Soparlei i se face sete, coboara din copac si se duce la un rau sa bea apa. La rau, crocodilul vede soparla cam confuza si-i zice: - Ce-i cu tine soparlo, ce esti asa de ametzita? - Eeeee, io si koala fumam marijuana in copac. Crocodilul se duce la copac si urca sa il certe pe koala; ajunge la koala, iar asta uimit se uita la crocodil si-i zice: - Cata apa ai baut, faaaaaa????!! |
|
| Sus |
|
 |
STUDy Master of Puppets

|
Trimis: 31/10/2008 20:34 Titlul subiectului: |
|
|
| sylviu vezi ca o sa fac schimbari majore...va fi un forum privat...incerc sa-i aduc pe astia ai mei de pe sectie vb si tu cu ai tai sa faceti si voi o comunitate...te pun mod peste ei...peste ai mei EU o sa fiu mod...abia astept sa-i fut nitel si aici |
|
| Sus |
|
 |
STUDy Master of Puppets

|
Trimis: 31/10/2008 20:35 Titlul subiectului: |
|
|
mi-am adus aminte parola  |
|
| Sus |
|
 |
SYL MODERATOR

|
Trimis: 03/11/2008 18:40 Titlul subiectului: |
|
|
| Petre, cioban de meserie, era in armata. Ii trimite un plic sotiei, in care era un desen. Pe foaie erau desenate o floare, doi copii, o fantana, soare, o baba si niste bolovani. Sotia a descifrat desenul: "Floareo, sa ai grija de copii, sa nu cada in fantana, ca te ard, soarele ma-tii, Petre... " |
|
| Sus |
|
 |
|